Euro benz logo

EURO BENZ
10020 Zagreb,
dr. Luje Naletilića

Tel: 01 6538-604
Fax: 01 6538-163
eurobenz1@gmail.com

Samoposlužna autopraonica

Koncept autopraonice je samoposlužnog oblika koji funkcionira bez radne snage. Što znači da vozila morate prati sami. U slučaju bilo kakvih problema ili nejasnoća uvijek se možete obratiti našim djelatnicima na benzinskoj postaji

Autopraonica se sastoji od tri odjeljka za vanjsko pranje. Od toga su dva odjeljka namijenjena za pranje osobnih vozila, a jedan za pranje vozila veće visine (do 4,20 metara) – kombi vozila, kamiona, radnih strojeva i drugih gospodarskih vozila.

Osim odjeljaka za vanjsko pranje tu su i tri parkirna mjesta za usisavanje vozila i unutarnje čišćenje, od toga je jedno parkirno mjesto zatvorenog oblika.

Na autopraonici je ugrađena trenutno tehnološki najnaprednija oprema za pranje, španjolskog proizvođača ”ISTOBAL”, koji je jedan od vodećih tvrtki u Europi za proizvodnju strojeva za pranje automobila.

Da bi kvaliteta pranja bila na najvišoj razini, nudimo čak sedam programa pranja, od kojih smo trenutno jedina samoposlužna autopraonica u Zagrebu koja ima podno pranje. Koristimo najkvalitetnija sredstva za pranje automobila koje preporučuje proizvođač i koja su na bazi lužina kako bismo spriječili oštećenja vozila.

Autopraonica i ostali uređaji rade na kovanice od 1,2 i 5 kuna i žetone. Novac možete razmijeniti na blagajni u trgovini benzinske postaje

PRAVNE OSOBE MOGU KUPITI ŽETONE NA BLAGAJI U TRGOVINI I PRI TOME DOBITI R-1 RAČUN (plaćanje gotovinom ili karticama) ILI FAKTURU.

Ostala oprema koju imamo na autopraonici : tri usisavača, uređaj za miris interijera i crnilo za gume. Na autopraonici je ugrađena nova LED rasvjeta i sustav podnog grijanja kako bismo spriječili u zimskim mjesecima da ne dolazi do smrzavanja podloge za pranje.

Galerija fotografija benzinske postaje EURO BENZ
Samoposlužna autopraonica