Euro benz logo

EURO BENZ
10020 Zagreb,
dr. Luje Naletilića

Tel: 01 6538-604
Fax: 01 6538-163
eurobenz1@gmail.com

O nama

“EURO BENZ” – benzinska postaja je tvrtka u privatnom vlasništvu. Benzinska postaja nalazi se u ulici Dr. Luje Naletilića 94a u Novom Zagrebu

“EURO BENZ” kao benzinska postaja datira iz 1999. godine. U sklopu benzinske postaje imamo trgovinu, caffe bar i samoposlužnu autopraonicu.

Kao i mnogi drugi, naš početak bio je težak, ali velikim zalaganjem i kvalitetnim radom vlasnika i svih zaposlenika benzinske postaja “EURO BENZ” postigli smo to da danas imamo moderan i konkurentan objekt koji nudi veliki broj sadržaja. Sadržaji koje smo odabrali u velikoj su mjeri usklađeni s potrebama ovog dijela grada, pristupačnost našeg osoblja, ali i cijene naših usluga u potpunosti su prilagođene našim cijenjenim potrošačima.

U ponudi imamo sljedeća goriva: Eurodiesel, Eurodiesel plus, Eurodiesel plavi, Eurosuper 95, Eurosuper 100, Auto plin i Lož ulje.

Osim trgovine, caffe bar-a i samoposlužne autopraonice, bavimo se: prodajom i dostavom peleta za grijanje, dostavom lož ulja i ostalih naftnih derivata te pružamo uslugu prijevoza kamionom sa kranom.

Za sve upite vezane uz naše usluge slobodno nam se obratite putem on-line obrasca ili na naše kontakt telefone.

Posjetite nas i uvjerite se da postoje benzinske postaje gdje su cijene u trgovini prihvatljive, topli napitci ukusni, a osoblje ljubazno i spremno pomoći.

Galerija fotografija benzinske postaje EURO BENZ
O nama