Euro benz logo

EURO BENZ
10020 Zagreb,
dr. Luje Naletilića

Tel: 01 6538-604
Fax: 01 6538-163
eurobenz1@gmail.com

Prodaja i dostava peleta i usluga prijevoza

Peleti

Drvni pelleti su proizvod u obliku valjčića pod visokim pritiskom prešanog usitnjenog drva. On je proizvod iz ekološki čistih domačih vrsta drva sa velikom ogrijevnom moći. Mali i čudesni proizvođač topline je pravi zdravi i sigurni prirodni energent koji u procesu izgaranja ne luči stakleničke plinove. Pelleti su kao i ostala drvna biomasa emergent, koji najmanje onečišćuje zrak i okoliš općenito. Sagorjevanjem pelleta emisije CO, NOx i prašine su znatno niže od dozvoljenih graničnih vrijednosti ili praktično ne postoje. Ne sadrže sumpor, klor, formaldehid, teške metale i druge spojeve štetne po zdravlje.

To je jednostavan, prilagodljiv, čist i štedljiv energent, kojeg je za jednu prosječnu familijarnu kuću potrebno oko 6 tona godišnje (u Primorju i Dalmaciji upola manje).

Karakteristike drvnih pelleta:
2 kg peleta = 1 l ulja za loženje
1,85 kg peleta = 1 m³ zemnog plina
650 kg peleta zauzima 1 m³ prostora
potrošnja peleta 1 kg/h = 5 kwh snage


Usluga prijevoza

Vršimo uslugu prijevoza kamionom sa kranom. Za sve upite vezane uz prijevoz obratite se na naše telefone ili na e-mail: nikola.eurobenz1@gmail.com.

Kontaktirajte nas na telefon 01/6538-604

Kao sredstvo plaćanja primamo gotovinu i kartice – Master Card, Master Card Electronic. Maestro, Visa i Visa Electron. Na kartice Maestro (od zagrebačke banke), American Express i Diners dajemo odgodu plaćanja do 6 rata.

Galerija fotografija benzinske postaje EURO BENZ
Prodaja i dostava peleta i usluga prijevoza