Povratak »

Prodaja i dostava lož ulja

Benzinska postaja ''EURO BENZ'' je između svih ostalih djelatnosti registrirana i za prodaju i dostavu lož ulja za domaćinstvo.

Na posebnom prostoru, sa zadnje strane objekta imamo uređaj sa 2 pipca za prodaju lož ulja od 1 litre na više, i to u kanistere i ostale priručne posude.

Ukoliko su Vaše potrebe za lož uljem vezane uz grijanje u kućanstvu, vršimo i besplatnu dostavu lož ulja našim potrošačima na području grada Zagreba sa novim dostavnim vozilom ''MAN'' LE 18280 zapremnine cisterne 12000 litara.

Lož ulje kao i sve ostale vrste naftnih derivata od naših dobavljača dovozimo sami, sa vlastitim vozilom, marke MAN 18.440. TGA sa poluprikolicom ''FLUID'', zapremine 38 000 litara.

Na benzinskoj postaji najstrože je zabranjeno utakanje lož ulja u rezervoare osobnih i teretnih vozila, radnih strojeva i traktora.

Za brzu dostavu lož ulja u Vaš dom nazovite slijedeće brojeve telefona:
01/ 6538-604, 01/ 6538-605 ili mobitel 097/ 7700-700

Kao sredstvo plaćanja primamo gotovinu i kartice - Master Card, Master Card Electronic. Maestro, Visa i Visa Electron. Na kartice Maestro (od zagrebačke banke), American Express i Diners dajemo odgodu plaćanja do 6 rata.

Galerija fotografija benzinske postaje EURO BENZ
prodaja i dostava lož ulja